Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Informatiile prezentate pe website-ul www.saikhanbeauty.ro sunt proprietatea persoanei juridice Rat Daniela Maria PFA, denumita in continuare Rat Daniela Maria PFA, cu sediul in jud. Arad, localitatea Arad, Al.Rasaritului, nr 2, bl.22, Ap.65, cod postal 310184 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F2/778/2016, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO36721482 si sunt destinate exclusiv utilizatorilor sai in scop informativ si comercial. Rat Daniela Maria PFA, in calitate de proprietar al acestui website, depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate sa fie permanent actualizate si in conformitate cu politicile interne ale companiei, insa nu garanteaza acuratetea acestora.

Utilizarea website-ului, indiferent de scopul vizitei, informational sau comercial, implica acceptarea prezentei politici de Termeni si Conditii, asa cum este expusa in pagina de fata. Rat Daniela Maria PFA isi rezerva dreptul de a revizui Termenii si Conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la acesti Termeni si Conditii, dvs., utilizatorul, fiind unicul raspunzator de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.


Drepturi de autor si marci inregistrate
Toate materialele prezente pe www.saikhanbeauty.ro, incluzand, dar fara a se limita la, informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta continutul acestui site, fiind protejate de legea dreptului de autor si legile referitoare la marci si proprietate intelectuala, cu exceptia situatiilor in care exista o stipulare expresa, contrara, existenta pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acestor conditii si va obliga la respectarea acestora.
Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt sub rezerva unei stipulatii contrare exprese, proprietatea Rat Daniela Maria PFA. Ele sunt protejate potrivit legislatiei in vigoare, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine raspunderea persoanei vinovate de incalcarea acestora. Toate drepturile sunt rezervate Rat Daniela Maria PFA Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejand acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa din partea Rat Daniela Maria PFA. Reproducerea neautorizata a continutului acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente, va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.


Achizitiile online
Achizitia de bunuri si servicii pe site-ul www.saikhanbeauty.ro se supune legislatiei privind Comertul Electronic (365/2002, 363/2007, OUG 34/2014), ceea ce presupune incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice pentru orice tranzactie efectuata in prezentul website, contracte care utilizeaza urmatorii termeni, avand sensurile specificate mai jos:
Vanzator: Rat Daniela Maria PFA, ccu sediul in jud. Arad, localitatea Arad, Al.Rasaritului, nr 2, bl.22, Ap.65, cod postal 310184 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F2/778/2016, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO36721482 , denumita in continuare Rat Daniela Maria PFA
Cumparator: orice persoana fizica sau entitate juridica care plaseaza o comanda pe site-ul www.saikhanbeauty.ro
Comanda: modalitatea prin care Cumparatorul comunica Vanzatorului intentia de a achizitiona produse de pe site-ul www.saikhanbeauty.ro
Confirmare plasare comanda: email transmis in mod automat la adresa oferita de Cumparator, la scurt timp dupa plasarea comenzii pe site-ul Vanzatorului si care contine toate detaliile comenzii plasate de client, asa cum au fost completate de acesta. E-mail-ul transmis de Vanzator reprezinta o confirmare a inregistrarii plasarii comenzii pe site-ul www.saikhanbeauty.ro, si nu o confirmare in sine a comenzii.
Confirmare comanda: interactiune telefonica sau scrisa intre Cumparator si un reprezentant (operator/ consultant vanzari) al Vanzatorului, prin care acesta din urma confirma clientului informatii referitoare la stocul produselor comandate si termenul de livrare.
Procesare comanda: email transmis in mod automat la adresa oferita de Cumparator, confirmare insotita de Factura Fiscala a comenzii plasate de client si care atesta existenta stocului pentru produsele comandate de client si demararea procedurilor de livrare a acestora de catre firma de curierat agreata ca partener a Vanzatorului.
Factura Fiscala: document fiscal transmis in mod electronic, automat, de catre Vanzator la adresa de email oferita de Cumparator. Conform Codului Fiscal art. 319 alineatul 29, semnarea si stampilarea facturilor nu sunt elemente obligatorii, implicit factura primita prin email reprezinta originalul.
Termen de livrare: estimare aproximativa oferita in mod standard de catre Vanzator Cumparatorului, odata cu procesarea si confirmarea comenzii, termen care nu implica obligatii contractuale din partea Vanzatorului, intrucat este in stricta dependenta de firma de curierat agreata de Vanzator.


Promotii

Pe site-ul www.saikhanbeauty.ro vor fi organizate uneori diferite Promoții care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului. Promotiile se aplica doar acelor comenzi care sunt inregistrate în perioada de timp în care promoția respectiva este valabilă și în limita stocului disponibil.


Politica de vanzare online
Plasarea unei comenzi pe site-ul www.saikhanbeauty.ro implica acceptarea acestor Termeni si Conditii, implicit a modului de comunicare (scrisa - electronica si verbala - telefonica) prin care Vanzatorul informeaza Cumparatorul cu privire la orice detalii referitoare la comanda plasata de acesta din urma.
Cumparatorul poate plasa comenzi online in orice moment al zilei, de luni pana duminica, si in urma carora va primi o Confirmare plasare comanda pe email.
Comenzile plasate sunt operate/ pregatite de Rat Daniela Maria PFA de luni pana vineri, in intervalul orar 9.30-16:30.

Confirmarea comenzii se face zilnic, de luni pana joi, in intervalul orar 09:30– 16:30, iar vineri in intervalul 09:30 - 14.30. Confirmarea se realizeaza de catre Rat Daniela Maria PFA si va contine informatii referitoare la disponibilitatea produselor din comanda, termenul de livrare, verificarea datelor de identificare ale Cumparatorului (in cazul in care acestea sunt insuficiente pentru procesare/ expediere) etc. (In vederea confirmarii, reprezentantul Vanzatorului va contacta telefonic sau prin email Cumparatorul. Confirmarea finala se face prin emailul de transmitere a Facturii Fiscale.) Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii Rat Daniela Maria PFA operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.

Comenzile plasate de luni pana vineri pana la ora 12:00 si confirmate de catre Cumparator se vor expedia in aceeasi zi, aceasta fiind data de la care curge termenul de livrare estimat de Vanzator. Comenzile plasate de luni pana joi dupa ora 14.00 vor fi expediate de catre Vanzator in ziua lucratoare imediat urmatoare, iar termenul estimat de livrare se calculeaza de la aceasta data.

Comenzile plasate in weekend (vineri, dupa ora 14.00 – luni, ora 09.30) vor fi operate/ pregatite si confirmate, ulterior expediate, in cursul zilei de luni si marti, termenul de livrare estimat fiind calculat din momentul expedierii lor.

Vanzatorul depune toate eforturile pentru a mentine si afisa Cumparatorului stocuri si preturi actualizate pentru produsele oferite spre vanzare. In eventualitatea in care Vanzatorul constata lipsa stocului sau nevandabilitatea pentru unul sau mai multe produse din comanda plasata de Cumparator, Vanzatorul va aduce la cunostiinta acest aspect Cumparatorului (in scris sau verbal) in cel mai scurt timp, oferind informatii cu privire la data revenirii in stoc a produsului/ produselor, termenul aproximativ de livrare, etc. , anuland sau operand modificari asupra comenzii plasate de Cumparator in conformitate cu indicatiile transmise de acesta din urma.

Odata confirmata comanda, Cumparatorul va primi pe email o notificare de procesare a comenzii, impreuna cu Factura Fiscala aferenta comenzii confirmate.

Comanda se expedieaza catre Cumparator impreuna cu un exemplar din Factura Fiscala, precum si cu alte materiale informative apartinand persoanei juridice Rat Daniela Maria PFA sau partenerilor sai (pliante, brosuri, etc.)


Livrarea comenzilor online
Comenzile online plasate pe site-ul www.saikhanbeauty.ro ajung in posesia Cumparatorului prin urmatoarele metode de livrare:

Livrarea prin curier: comenzile online se expedieaza cu ajutorul firmei de curierat Urgent Cargus sau o alta firma de curierat aleasa de Vânzător, doar pe teritoriul Romaniei, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -17.00.
Taxa de livrare se calculeaza in functie de valoarea cumparaturii, cumparaturile cu o valoare cumulata mai mica de 300 lei Tva inclus vor suporta un cost al transporului in valoare de 24 lei tva inclus, iar la cumparaturile cu o valoare cumulata mai mare de 300 lei Tva inclus nu se percepe taxa de transport.

Termenul obisnuit de livrare este de 2-4 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia in cazuri exceptionale (sarbatori legale, etc.); in astfel de situatii, clientul este informat telefonic sau prin email asupra noii date de livrare si se va stabili de comun acord o noua data de livrare.

In cazul comenzilor cu plata prin OP, termenul de livrare comunicat se calculeaza de la primirea confirmarii de plata de catre Vanzator (a se vedea articolul referitor la plati).

In momentul livrarii, clientul verifica integritatea ambalajului, iar in cazul in care acesta nu este in conditii bune (prezinta colturi rupte, zgarieturi, defecte de orice fel, etc) solicita agentului firmei de curierat intocmirea unui proces verbal de predare-primire cu mentionarea tuturor neregulilor constatate, refuzand totodata primirea coletului. Persoana juridica Rat Daniela Maria PFA nu poate fi facut raspunzator pentru neregulile de livrare (intarziere livrare peste termenul estimat, ambalaje si produse deteriorate la transport, etc.), ele cad in sarcina firmei de curierat partenere, iar pentru solutionarea acestora Cumparatorul se va adresa direct acesteia.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii, Rat Daniela Maria PFA operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.


Preturile si plata comenzilor online
Toate preturile produselor din site-ul www.saikhanbeauty.ro sunt finale, afisate in Lei si includ TVA. Taxa de livrare se calculeaza in functie de valoarea cumparaturii, cumparaturile cu o valoare cumulata mai mica de 300 lei Tva inclus suporta un cost al transporului in valoare de 24 lei tva inclus, la cumparaturile cu o valoare cumulata mai mare de 300 lei Tva inclus nu se percepe taxa de transport, fiind comunicate in mod explicit clientului inainte de plasarea efectiva a comenzii, prin afisarea ei in timpul procesului de finalizare a acesteia, precum si in email-urile tranzactionale transmise clientului in urma inregistrarii comenzii sale in magazinul online.
Promotiile afisate de Rat Daniela Maria PFA in magazinul online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Rat Daniela Maria PFA depune permanent eforturi pentru ca informatiile de pret (dar si denumiri, descriere produse) afisate pe site-ul www.saikhanbeauty.ro sa fie corecte, insa nu exclude erorile de factor uman care pot impacta aceste informatii. In astfel de cazuri, Rat Daniela Maria PFA va informa Cumparatorul asupra situatiei aparute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.
Rat Daniela Maria PFA isi rezerva dreptul de a face verificari de ordinul securitatii datelor oferite de Cumparator in bazele de date ale tertilor, pentru a preveni intentiile de fraudare. Rat Daniela Maria PFA opereaza toate aceste verificari conform Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Detalii referitoare la acest aspect pot fi consultate citind Politica de Confidentialitate.

Comenzile online plasate pe site-ul www.saikhanbeauty.ro pot fi achitate:

Plata ramburs
Cumparatorul plateste produsele comandate la livrarea acestora, urmand a primi din partea agentului firmei de curierat o chitanta pentru plata efectuata. Procedura este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Plata cu OP
Clientii care aleg sa plateasca prin Ordin de Plata vor primi pe email, odata cu informarea privind inregistrarea comenzii, factura proforma pentru a efectua plata.

Comenzile cu plata prin OP se proceseaza doar dupa primirea confirmarii de plata.

Datele necesare pentru efectuarea OP-ului sunt urmatoarele:

Rat Daniela Maria PFA
Sediul Social: ARAD, Al.Rasaritului nr.2, bl.22, ap.65

Reg. Com.: F2/778/2016

CIF: RO36721482

IBAN: RO09 INGB 0000 9999 0732 9778
ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti
In momentul efectuarii platii prin OP, pentru identificarea facila a acesteia, clientul va trebui sa completeze numarul comenzii in campul “Detalii de plata” si sa transmita confirmarea tranzactiei la adresa contact@saikhanbeauty.ro
In cazuri exceptionale, pentru clientii care au refuzat preluarea comenzii/ comenzilor anterioare, Rat Daniela Maria PFA poate restrange modalitatea de plata oferita acestora la plata cu cardul sau cu OP.


Returul comenzilor online
Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate in magazinul online www.saikhanbeauty.ro pot fi returnate in maxim 14 de zile de la receptionarea de catre client.
Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand formularul de retur.
Produsele returnate trebuie sa fie predate in starea in care au fost livrate, fara urme de deschidere si/sau utilizare, deteriorate, cu ambalaj care prezinta semne de zgariere sau pete, cu toate etichetele si accesoriile incluse.

Politica noastra de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme în momentul livrarii (nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si cele pe care vanzatorul le-a prezentat)

Produsele retur, respectand conditiile de mai sus, se vor returna prin același curier prin care au fost expediate catre client, costul transportului pentru returnare fiind suportat integral de către client.


Plata transportului pentru returul produselor cade in sarcina clientului
Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, in contul IBAN al Cumparatorului (cont specificat de acesta in formularul de retur).

Rat Daniela Maria PFA isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate, fara anuntarea in prealabil a Vanzatorului.


Prelucrarea datelor cu caracter personal
Avand in vedere Regulamentul General privind Protecția Datelor” sau „GDPR” , Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018, va transmitem acest document Politica GDPR pentru a va detalia cand si de ce anume va prelucram datele dumneavoastra personale, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora si cum le stocam in conditii de siguranta.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI ROLUL PĂRȚILOR

În contextul încheierii și executării Contractului, Părțile vor prelucra o serie de date cu caracter personal, respectiv: datele cu caracter personal ale persoanelor de contact ale Clientului dezvăluite de Client către Rat Daniela Maria PFA si datele cu caracter personal ale persoanelor de contact ale Rat Daniela Maria PFA dezvăluite Clientului;

Vă prelucrăm date cu caracter personal în scopuri determinate

Vă prelucrăm datele cu caracter personal în vederea executării contractului și pentru îndeplinirea obligațiilor noastre în calitate de parte contractantă.

În plus, vă prelucrăm datele cu caracter personal în vederea satisfacerii unor interese legitime, de exemplu:

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea va depune toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate în vederea prevenirii accesării, colectării, utilizării, divulgării, copierii, modificării sau aruncării neautorizate, precum și a altor riscuri similare.