Mihalea Bolocan-Produse de la Aesti 100% vegane, pe care le utilizez in ultima vreme.

Imi plac foarte mult aceste produse. Iar cand stiu ca imi pun pe par un produs doar cu ingrediente naturale este si mai mare satisfactia.

Sa povestim despre noua crema de dus Aesti.

"Desi nu folosesc o cantitate mare de produs, pielea ramane perfect curata. Nu lasa pelicula grasa pe piele, nu incarca pielea, nu strange pielea, nu o usuca. Ceea ce mi se pare grozav."

Rasfat cu masca de fata organica Aesti

"Recomand masca de fata organica Aesti cu mare drag. Stiu ca exista multe masti de fata eficiente pe piata, insa daca doriti un produs natural, organic si eficient sau daca sunteti in cautarea unei masti noi de fata, Aesti e raspunsul!"

Ioana Puiu- Produse 100% vegane

"Personal am testat pana acum o mare parte din gama lor de produse si va spun cu mana pe inima ca rezultatele se vad in cateva zile de la utilizare."

Hadasascrie.ro -Cele mai interesante produse pentru par pe care le-am incercat

"...mă așteptam să încerc produse naturale de calitate, dar nu mă așteptam la asta. Produsele nu sunt doar naturale, ci deosebit de interesante și foarte eficiente."

Madmoiselle Sarcastique-Prima mea experienta cu produsele Aesti

"După șamponare, chiar dacă nu folosești balsam, părul este moale și se piaptănă extrem de ușor. În plus, te bucuri de volum câteva zile."