Persoana juridica Rat Daniela Maria PFA certifica faptul ca respecta drepturile dumneavoastra conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date(actualizata).


Care sunt datele cu caracter personal?

Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.


Ce inseamna prelucrarea de date cu caracter personal?

Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.


Care sunt riscurile generate de o prelucrare necorespunzatoare si neconforma cu prevederile legale nationale si europene?

Riscul la care Regulamentul (UE) 2016/679 si Legea nr. 677/200, cu modificarile si completarile ulterioare se refera este definit astfel: ,,Riscul [..] poate fi rezultatul unei prelucrari a datelor cu caracter personal care ar putea genera prejudicii de natura fizica, materiala sau morala, în special în cazurile în care: prelucrarea poate conduce la discriminare, furt sau frauda a identitatii, pierdere financiara, compromiterea reputatiei, pierderea confidentialitatii datelor cu caracter personal protejate prin secret profesional, inversarea neautorizata a pseudonimizarii sau la orice alt dezavantaj semnificativ de natura economica sau sociala,,( Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatție a acestor date).


Ce masuri de colectare si de prelucrare in conditii de siguranta a datelor dumneavoastra personale ia societatea noastra?

Va asiguram in acelasi timp ca persoana juridica Rat Daniela Maria PFA administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, informatiile privind datele personale furnizate, cu obiectivul de a elimina riscurile care vizeaza siguranta acestora. Persoana juridica Rat Daniela Maria PFA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, declara ca sunt protejate bazele de date inclusiv prin criptare electronica, au fost incheiate protocoale de colaborare cu societatile informatice care gestioneaza pagina noastra de web, s-au prevazut specificatii de securizare a datelor in contractele de colaborare precum si in procedurile interne.


Care sunt scopurile colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal?

Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre persoana juridica Rat Daniela Maria PFA sunt:

- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea niciunei parti;

- efectuarea de statistici interne, cu scopul de a imbunatati activitatea companiei si a oferi oferte cat mai precise si personalizate;

- comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.


Vom prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, persoana juridica Rat Daniela Maria PFA va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.

Deasemenea este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.


Cine mai poate prelucra date cu caracter personal in numele nostru?

Persoana Juridica Rat Daniela Maria PFA poate imputernici firmele de curierat sa prelucreze astfel de date pentru livrarea produselor. Deasemenea, persoana juridica Rat Daniela Maria PFA poate furniza datele cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra, respectiv datele cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutiile și organele abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Cat timp se pastreaza datele?

Mentionam ca pastram datele cu caracter personal atata timp cat prevede cerinta legala referitoare la documentele contabile, nu arhivam, nu le folosim in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra expres.  


Care sunt drepturile persoanelor ale caror date se colecteaza si prelucreaza?


Pentru simplificare este necesar sa stiti ca puteti verifica oricand acordul care exista pentru prelucrarea datelor personale solicitand acest lucru cu o cerere scrisa sau un mesaj electronic, la datele noastre de contact si/sau sa solicitati si intreruperea prelucrarii lor:


Rat Daniela Maria PFA

Nr. Ordine registrul comertului: F2/778/08.11.2016

Cod unic de inregistrare: RO36721482

Adresa: Romania, Arad, Al.Rasariului, nr.2, Bl.22, Ap.65, cod postal 310184

E-mail: contact@saikhanbeauty.ro


In plus, am numit un Responsabil cu Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale.

Datele de contact al Responsabilului cu Protectia Datelor personale sunt:

Daniela Rat

E-mail: rdmpfa@gmail.com

Tel: +40 799 638 385


Informatii suplimentare

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza acordul privitor la colectarea si prelucrarea datelor personale, determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Prin acceptarea termenilor si conditiilor ati luat la cunostinta de toate informatiile prezentate, sunteti de accord cu acestea si oferiti persoanei juridice Rat Daniela Maria PFA dreptul de a colecta si prelucra aceste date cu caracter personal.